Deprecated: Åtgärds-hooken elementor/widgets/widgets_registered är föråldrad sedan version 3.5.0! Använd elementor/widgets/register i stället. in /www/webvol17/s6/t64mfn2972j0r0x/placeinmind.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type är föråldrad sedan version 3.5.0! Använd register i stället. in /www/webvol17/s6/t64mfn2972j0r0x/placeinmind.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

Kurser

Ett bättre liv

Onlinekurser startar snart!

  • Privat onlinekurs
  • 45 minuter, 4 tillfällen, när det passar dig.

– Övningar

– Coacing

– Uppföljning

PRIS: 1 400 KR

Kursen är för dig som har fastnat i samma hjulspår, som har för mycket stress i ditt liv och känner att det är svårt att hitta vägen till förändring och förbättring av din situation. Kanske har en stor förändring i ditt liv gjort att du tappat fotfästet.
Syftet med kursen är att du ska börja skapa den förändring i ditt liv som gör att du kan leva fullt ut, och göra det du är bra på.
Finn ditt syfte och din passion.

Det är en kurs i personlig utveckling och ett andligt arbete. Vi studerar hur attraktionslagen fungerar för dig i det dagliga livet, för den fungerar – alltid.
Börja att skapa en dag, i ditt nya liv!.

Välkomna!

Yvonne