Deprecated: Åtgärds-hooken elementor/widgets/widgets_registered är föråldrad sedan version 3.5.0! Använd elementor/widgets/register i stället. in /www/webvol17/s6/t64mfn2972j0r0x/placeinmind.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type är föråldrad sedan version 3.5.0! Använd register i stället. in /www/webvol17/s6/t64mfn2972j0r0x/placeinmind.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

om mig

Yvonne Silversten

 

Fantastiskt att få möjlighet utvecklas och växa tillsammans!

Jag är egen företagare sedan ca 20 år tillbaka inom media branschen och på senare år även inom healing och mediumskap, som alltid funnits i mitt liv som ett parallellt intresse. Tidigare har jag har arbetat med många olika saker i mitt liv, jag har arbetat inom produktion, på kontor jag har arbetat med små barn och även som lärare på på gymnasienivå och drivit klädbutik under några år.

Det har varit otroligt berikande med alla möjligheter att inom många områden få arbeta med olika människor och väldigt skiftande uppgifter, erfarenheter som jag har mycket glädje av idag.

Jag älskar att arbeta med människor och personlig utveckling på olika plan, och gör det i dag på heltid. Som medium använder jag min intuitiva förmåga för att hjälpa dig att utveckla din intuition för att skapa glädje och överflöd i ditt liv.

I dag håller jag workshop och privat coachning i personlig utveckling och erbjuder Kristall-ljusbehandling och intuitiv coaching.

Boka tid

Placeinmind är platsen för personlig utveckling!

Boka tid

Designa ditt liv!

Hur fungerar attraktionslagen i DITT liv?